102,4 Kwh Energy Storage System LiFePO4 pak batré

Katerangan pondok:

HOME SISTEM neundeun énergi

ALL-IN-HIJI
102.4KWH

ESS482000P8

 

Diwangun ku YIY off grid inverter carjer
BISA / RS485 / WIFI APLIKASI
Modeu kerja multi tiasa dipilih
Desain modular, instalasi fléksibel

 

BATERI: LFP 48200R * 1051.2V / 200AH
MPPT : SCM 48480R 480A / 48V
Panel surya: 370M6H370W * 72PCS


Rincian produk

Tag produk

STRUKTUR RUPA SISTEM

ESS-100KWH 2

PARAMETER Téknis

Modél Konfigurasi
ESS482000P8 MPPT-SCM 48240R*2 INVERTER BATTERY-LFP 48200R * 10 Total énergi
480A(60A*8) Jaba 2000AH(200AH*10) 100,24 kwh
 
Batré Katerangan
Spésifikasi normal
1 Tegangan dipeunteun 51.2V
2 Kapasitas dipeunteun 2000Ah
3 Dipeunteun Énergi 100.24KWH
4 Konfigurasi batré 10.24KWH(16S2P) * 10PCS
5 Sél batré 3.2V100AH ​​320PCS
Muatan Standar
1 Kisaran suhu operasi @ngecas 0 ~ 45 ℃
2 tegangan muatan dipeunteun 55.2±0.4V
3 Max tegangan muatan 56,8 ± 0,4V
4 panyalindungan overcharge 58,4 ± 0,4V
5 Diidinan MAX muatan ayeuna (Total) 1100A tahan 30s (unggal pak 110A)
6 Puncak muatan ayeuna (Total) 1200A tahan 5s (unggal pak 120A)
7 Dipeunteun muatan ayeuna (Total) 1000A (unggal pak 100A)
8 Nyarankeun muatan ayeuna (Total) <800A
Ngaluarkeun standar
1 Kisaran suhu operasi @discharging -20 ~ 60 ℃
2 Rentang tegangan kaluaran 40~56Vdc
3 Nyarankeun Range Gawé 46~54Vdc
4 Discharge Cut-off tegangan 40V
5 Diidinan MAX arus kaluaran (Total) 2200A tahan 30s (unggal pak 220A)
6 Puncak arus kaluaran (Total) 2400A tahan 5s (unggal pak 240A)
7 Dipeunteun ayeuna ngurangan (Total) 2000A (unggal pak 200A)
8 Nyarankeun kaluaran ayeuna (Total) <1600A
Komunikasi
1 RS485 Pikeun LCD jauh
2 BISA kontrol PC jeung monitor
MPPT (built-in) Katerangan
Spésifikasi normal
1 PV kakuatan 3,5KW*8
2 Tegangan Input PV 60-145Vdc
3 Tegangan Ngecas MPPT 56.0Vdc (Ngeusi gancang)/54Vdc (Ngecas ngambang)
4 MPPT Output Ayeuna 60A*8
Ciri mékanis
ESS482000P8 Ukuran H * W * D Pangiriman H * W * D Beurat (NW) Beurat (GW)
1650 * 1120 * 1000mm 1840 * 1260 * 1100mm 1300KG 1400KG

 

APLIKASI

aplikasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami